Ismerje meg exkluzív apartmanjainkat

2 fő részére

Terasz Standard Apartman

Standard apartmanunk tökéletes kis “fészek” önnek és partnerének a feltöltődéshez. Szeretettel ajánljuk pihenni, kikapcsolódni, kalandra vágyó vagy épp üzleti úton lévő vendégeinknek.

2 fő részére

Terasz Classic I. Apartman

A klasszikus kivitelezése annak, ahogyan mi elképzeljük a Terasz Apartmant. Egy tágas, kényelmes apartman pároknak pihenésre, természet közeli feltöltődésre. Zuhanyzós fürdőszoba és minden igényt kielégítően felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére. Családok, barátok számára a dupla szigetelt ajtók nyitásával két egyforma elrendezésű apartman egybenyitható (Terrace Classic I + Terrace Classic II). Az erdei panorámás teraszok harmonika ajtajának kinyitásával az apartmanok egy közös hatalmas teraszt kapnak.

2 fő részére

Terasz Classic II. Apartman

A klasszikus kivitelezése annak, ahogyan mi elképzeljük a Terasz Apartmant. Egy tágas, kényelmes apartman pároknak pihenésre, természet közeli feltöltődésre.  Zuhanyzós fürdőszoba és minden igényt kielégítően felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére. Családok, barátok számára a dupla szigetelt ajtók nyitásával két egyforma elrendezésű apartman egybenyitható (Terasz Classic I. + Terasz Classic II.). Az erdei panorámás teraszok harmonika ajtajának kinyitásával az apartmanok egy közös hatalmas teraszt kapnak.

4 fő részére

Terasz Special Apartman

Egy igazán szerethető, mindenki által csodált hangulatú négy fős apartman. Hitvallásunk és specialitásunk a hatalmas privát terasz amiről lélegzet elállító kilátás nyílik nem csak az alatta lévő sziklakertekre, de a szemben lévő természetvédelmi terület erdejére is.

4 fő részére

Terasz Grand Apartman

Legnagyobb apartmanunkban ötvöztük a több mint száz éves építő anyagokat a modern kor anyagaival, eszközeivel, ezzel adva igazán egyedi hangulatot. A két 12 m2-es hálószoba a hatalmas amerikai konyhás nappaliból nyílik ahonnan a csodálatos erdei panorámás teraszra léphetnek ki. 

Scroll to Top
Scroll to Top